Algemene ledenvergadering Marvilde via Teams, uitstel bij andere voetbalclubs

Foto: Arek Socha iva Pixabay

SV Marvilde is de enige van de Veldhovense voetbalverenigingen die de Algemene Ledenvergadering dit jaar laat doorgaan. Die vindt maandag 23 november plaats via Teams. De andere drie clubs kiezen voor uitstel naar 2021.

SV Marvilde

Eerder verplaatste Marvilde de algemene ledenvergadering door de coronamaatregelen al van 26 oktober naar 23 november. Door de huidige stand van zaken is het helaas nog steeds niet mogelijk om een vergadering in de kantine te houden. Daarom heeft het bestuur ervoor gekozen om de vergadering digitaal te houden op 23 november 2020 via Teams.

Rood-Wit Veldhoven

Op maandagavond 30 november 2020 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gepland. Gelet op de coronamaatregelen is het bijeenkomen van de leden niet toegestaan. Het bestuur heeft dan ook besloten om de Algemene Ledenvergadering uit te stellen naar maandagavond 19 april 2021.

Men vertrouwt erop dat er dan geen beperkende maatregelen meer zijn en dat er een vergadering kan worden gehouden waarbij iedereen die dat wenst aanwezig kan zijn.

v.v. UNA

Ook in Zeelst is besloten de Algemene Ledenvergadering van 30 november door te schuiven naar 2021. UNA combineert de vergadering van dit jaar met die van juni 2021. Ook voor de huldiging van een aantal jubilarissen wordt volgend jaar een feestelijke avond belegd.

RKVVO

Voetbalvereniging RKVVO verplaatste eerder al de Algemene Ledenvergadering naar 19 april 2021.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen