Nieuw bij DBS: voetbaldagen regio Eindhoven/Veldhoven in de kerstvakantie!

Foto: Veldhoven Nieuws

In de kerstvakantie vindt op maandag 28 en dinsdag 29 december de 1e editie van de ‘Leven als een prof voetbal-trainingsdagen’ plaats bij VV DBS. De leukste voetbaldagen van de regio Eindhoven/Veldhoven voor spelers van 6 tot en met 14 jaar!

Programma

Het programma begint om 10.00 uur en zal beide dagen eindigen om 15.00 uur.  De deelnemers krijgen een gevarieerd trainingsprogramma aangeboden gedurende de hele dag. De eerste sessies staan in het teken van skillvormen die erop gericht zijn de voetbaltechnische vaardigheden van de individuele speler te verbeteren. Deze skillvormen worden gecombineerd met uitdagende voetbalspellen. Na de lunch worden allerlei leuke fun/spelvormen aangeboden en tot slot wordt  afgesloten met verschillende toernooivormen. Kortom: twee dagen vol voetbal en plezier!

Weersomstandigheden

Eind december zijn we natuurlijk afhankelijk van de weersomstandigheden. De weersvoorspelling wordt goed in de gaten gehouden, maar in principe gaat de voetbaldag altijd door. Zorg altijd voor extra een setje droge/warme kleren.

Eten en drinken

Op beide dagen wordt een uitgebreide lunch verzorgd voor de kinderen. Zo krijgen ze een dag belegde broodjes en de andere dag is er een snack tijdens de lunch. Daarnaast worden verschillende tussendoortjes verzorgd.

Kosten

De kosten voor twee dagen zijn € 40,- per kind voor NIET-leden van DBS. Leden van DBS betalen € 35,- . Kom je alleen op maandag of dinsdag, dan zijn de kosten € 20,-

Aanmelden

Stuur een mailtje met: Naam + Leeftijd + Team + telefoonnummer van je ouders

naar  [email protected]. De inschrijving wordt vervolgens bevestigd.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen