TPC Metzpoint verwelkomt 1000ste lid!

Lotte Bos en Ron van Uden
Lotte Bos en Ron van Uden
Foto: Richard de Leeuw

TPC Metzpoint maakt door de coronamaatregelen en de populariteit van padel een ongekende groei door. Vandaag verwelkomde de club het duizendste lid.

TPC Metzpoint heeft de 5-jarige Lotte Bos als 1000ste lid verwelkomt. Ledenadministrateur Ron van Uden heeft haar het lidmaatschapspasje persoonlijk uitgereikt en heeft, mede namens Sporthuis Olympia, als welkomstcadeau een sportshirt en een padelracket aangeboden.

Tennis- en Padelclub Metzpoint maakt de afgelopen 2 jaar een enorme groei door. Naast het feit dat het altijd gezellig toeven is op het sportpark aan de Peter Zuidlaan, is afgelopen jaar buitensport uiteraard enorm in trek. Ook heeft Metzpoint het aantal padelbanen uitgebreid: sinds vorige maand beschikt Metzpoint over maar liefst 5 padelbanen.

Ook zin om een balletje te slaan? Kijk dan op www.metzpoint.nl

Over Tennis- en padelclub Metzpoint

TPC Metzpoint bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en beschikt op haar sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven over zeven tennisbanen en vijf padelbanen. Een groot aantal vrijwilligers houdt de vereniging draaiende. Naast het sportieve karakter staat Metzpoint regionaal bekend om haar saamhorigheid en gezelligheid.
Meer informatie: www.metzpoint.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen