GVAC trim- en bos crossloop

Foto: GVAC

Op 24 oktober wordt de trim- en bos-crossloop van GVAC weer gelopen met een start vanaf de atletiekbaan aan de Knegselseweg.

Iedere 2de, 4de en 5de  zondag van de maand kunnen door GVAC uitgezette parcoursen worden gelopen in het Veldhovense buitengebied. Twee trimlopen van 5- en 7,1 km, en 2 bos crosslopen van 5,5- en 8,3 km.

Om bekende redenen kon er een aantal maanden niet gelopen worden. Er zijn ondertussen wel dingen veranderd. Zo is daar de nieuwe aansluiting van de Zilverbaan op de A67. Die heeft het noodzakelijk gemaakt daar onze routes op aan te passen. We hebben hierbij rekening gehouden met de oversteek naar het buitengebied waar het grootste deel van beide loopvormen zich afspeelt. Alle parcoursen kunnen in combinatie of meerdere malen gelopen worden, zodat u zelf de lengte van uw run bepaald. U ontvangt bij binnenkomst een tijdbriefje met de door u gelopen tijd.

U bent vanaf 10.00 uur hartelijk welkom bij GVAC aan de Knegselseweg 40, waar gestart wordt om 10.30 uur op de atletiekbaan. Kleedruimte is geopend evenals de kantine, waar gezellig nagepraat kan worden.

Het inschrijfgeld per trimloop en Bos-Cross is gratis voor leden. Niet GVAC leden betalen slechts € 2.00 voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar slechts € 1.00.

GVAC hoopt dat veel Veldhovense trim- en crosslopers de weg naar de atletiekbaan weten te vinden.

 

Reacties

Cookieinstellingen