Bijzondere wedstrijd voor Veldhovense oud-voetballer Dragan Thijssens

Foto:

In november 2020 werd bij Dragan ALS geconstateerd. De oud-speler van FC Eindhoven en UNA komt op 6 november voor het laatst in het veld voor een heel bijzondere wedstrijd.

De stichting ALS we ervoor gaan, opgericht door Dragan, heeft voor zaterdag 6 november een gratis toegankelijke wedstrijd georganiseerd. In het stadion van FC Eindhoven wordt een wedstrijd gespeeld tussen oud FC Eindhoven en Legendary PSV. De stichting hoopt op een vol stadion om Dragan een onvergetelijk afscheid te bezorgen.

Tal van bekende namen zoals Gerald Vanenburg, Ernest Faber, Adil Ramzi, Theo Lucius, Twan Scheepers, Anton Janssen, Wilfred Bouma, Pascal Maas, Ronald Vroomans, Frank Weijers, Patrick Deckers, John Laponder, Martijn van de Rijt, Albert van der Sleen, Richard van Gils, Sander Huijksloot en Bert Zuurman trekken voor het goede doel nog een keer hun kicksen aan. De wedstrijd wordt gespeeld van 19.00 tot 20.00 uur.

Het wordt een spektakel met dweilorkest, zangers en een loterij met getekende shirts van Gapko en Tadic. Ook worden er ballen het publiek in geschoten.

Gratis tribunekaarten zijn te bestellen op:
https://www.fc-eindhoven.nl/benefietwedstrijd-fce-old-stars-legendary-psv/.

Na afloop is er een feestavond waarvoor nog enkele kaarten verkrijgbaar zijn. Dit feest is in de businessruimte van FC Eindhoven. Daarbij zijn bekenden uit de voetbalwereld aanwezig en er zijn  optredens van Dj Miss Faith en Mark Elbers. Ook vindt er een kleine veiling plaats met fantastische veilingitems. De kosten hiervan zijn 10 euro (excl. servicekosten van de ticketprovider). De kaarten voor de feestavond (incl. het bijwonen van de wedstrijd) kunnen via onderstaande link worden besteld.
https://widget.yourticketprovider.nl/?cid=1434394&productid=47848#/tickets/47848/ODU5OTI

De opbrengst van de wedstrijd en de aansluitende feestavond gaat volledig naar de stichting Spieren voor Spieren en ALS op de weg. 

Reacties

Cookieinstellingen