Malelions Voetbaldagen bij RKVVO

Foto: RKVVO

Op 23, 24 en 25 augustus 2022 houdt RKVVO de Malelions Voetbaldagen. Hiervoor kan vanaf nu worden aangemeld.

De Malelions Voetbaldagen gaan door, als het kan, mag en als het veilig is voor deelnemers en staf. Ze worden in 2022 spectaculairder dan ooit! Afgelopen jaar waren alle trainers al volledig aangekleed door Malelions, maar dit jaar ontvangen ook alle deelnemers een speciaal voor de Voetbaldagen ontworpen Malelions tenue. Vorig jaar hadden we binnen 5 dagen het maximale aantal deelnemers bereikt, dus zorg dat je er snel bij bent, want dit wil je niet missen!

Aan dit driedaagse evenement waarin voetbal en plezier voorop staan, kan worden deelgenomen door:
Kinderen van geboortejaar 2008 t/m 2015.
Alle kinderen kunnen meedoen, wel of geen lid van een voetbalvereniging. Dus ook broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes en vriendjes.
Je wordt getraind door een tiental enthousiaste hoofdtrainers en begeleiders met de nodige voetbalervaring en diploma’s vanuit RKVVO.

Programma Voetbaldagen

Tijdens de drie Voetbaldagen krijgen de deelnemers een gevarieerd programma aangeboden. Het programma vindt dagelijks plaats tussen 09.00 uur en 16.00 uur en is zonder overnachting.
Ook wordt er iedere dag gezamenlijk geluncht en gezorgd voor voldoende drinken. Onderdelen die aan bod komen zijn o.a. trainings- en wedstrijdvormen, vaardigheids- en circuitvormen, penaltybokaal en quiz.

Kosten


Het deelnamebedrag voor de Malelions Voetbaldagen 2022 bedraagt € 95,00.
Dit bedrag zal, na sluiten van de inschrijftermijn (16 januari 2022) worden geïncasseerd. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een compleet tenue van hoofdsponsor Malelions (shirt, broekje en sokken), een bal en een certificaat met de groepsfoto. Tevens zijn er leuke prijzen te winnen voor een aantal onderdelen zoals o.a.: penaltybokaal en quiz.

Heeft u ondersteuning nodig in de kosten? Wellicht kunt u in aanmerking komen voor een bijdrage van Stichting Leergeld. Kijk voor meer informatie op de site van de Stichting Leergeld.

Inschrijven vanaf 1 november 2021

 

Vanaf maandag 1 november 2021 kunnen jongens en meisjes, leden en niet-leden, geboren tussen:
1 januari 2008 en 31 december 2015 zich hier voor de Malelions Voetbaldagen inschrijven.

LET OP: VOORAF AANMELDEN IS VERPLICHT EN VOL = VOL! 

De inschrijving is pas definitief als men een ontvangstbevestiging krijgt op het opgegeven e-mailadres. Hier kunnen een paar dagen overheen gaan. Aanmeldingen via telefoon of per e-mail worden niet verwerkt!
Inschrijven is mogelijk tot en met 16 januari 2022.

Meer informatie is te verkrijgen bij:
Ruud Verbeek via [email protected]
John de Kwant via [email protected]
Tiny Saris via [email protected]

 

Reacties

Cookieinstellingen