Nomineer uw Veldhovense Sporttalent

Foto:

Wie nog zijn favoriete Veldhovense sporttalent wil nomineren, moet snel zijn. Kandidaten aanmelden kan nog tot en met 14 november 2021 via de website van het Sportgala, www.sportgala-veldhoven.nl.

Sinds zaterdag 25 september j.l. is het mogelijk om kandidaten te nomineren voor de verschillende categorie├źn van het Sportgala 2021. Op vrijdag 28 januari 2022 zal de Schalm weer gevuld zijn met Veldhovense sporttalenten die een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd. Daar zullen de prijzen uitgedeeld worden aan Sportman, – vrouw, -ploeg en talent van 2021.

Aanmelden kandidaten

Kandidaten aanmelden kan nog tot en met 14 november 2021 via de website van het Sportgala. Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit vijf personen die een sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie drie genomineerden en een uiteindelijke winnaar kiezen.

Het Sportgala is bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Dus ben je zelf een sporter, een bestuurder, een vrijwilliger of wil je er gewoon bij zijn? Toegang is gratis en iedereen is welkom. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit de Veldhovense samenleving.

Reacties

Cookieinstellingen