Niëlle Vroegh zet zegereeks voort

Niëlle (r) in actie

Zondag 14 november namen 3 sporters van KoryoSports uit Veldhoven deel aan het French Open Taekwondo Kampioenschap.

Taekwondo KoryoSports nam deel aan dit kampioenschap met Nielle Vroegh, Robin Didden en Joep van Limpt. Ook nu was de concurrentie weer zwaar. De lange stopzetting van sportevenementen door de covidmaatregelen wordt nu door de sporters, wereldwijd, ruimschoots ingehaald. Ook nu was er weer een groot internationaal deelnemersveld van sporters van alle continenten.

Robin Didden verloor haar 1e partij tegen Frankrijk. Helaas verloren, maar wedstrijdritme, na een maandenlange blessure, begint weer toe te nemen en motiveert haar genoeg om weer de weg terug naar de top in te slaan.

Joep won zijn 1e partij tegen Spanje met pointgap, 24 – 0 in de 2e ronde (van de 3). Zijn 2e wedstrijd, eveneens tegen Spanje, verloor Joep helaas.

Gouden randje

Veldhovense Nielle won haar 1e wedstrijd tegen Frankrijk met pointgap eveneens in de 2e ronde, met 24 – 3. In de semi-finale won Nielle met een puntenscore van 23 – 11. In de halve finale trof ze wederom een Franse tegenstandster waar ze nipt van verloor: 10 – 14. Toch als beginnend Cadet sportster weer een medaille halen op een groot internationaal kampioenschap geeft een bronzen plak een gouden randje. Daarnaast geeft het de KoryoSports trainers een trots gevoel dat haar sporters op dit niveau continu ereplaatsen scoren.