KoryoSports, “beste team” op Open Rosmalense Taekwondokampioenschappen

Foto: KoryoSports

24 taekwondosporters van KoryoSports uit Veldhoven namen zaterdag deel aan de Open Rosmalense Taekwondokampioenschappen. De Veldhovense sporters wonnen zoveel eremetaal dat Koryosports ook de 1e plaats in het Teamklassement behaalde.

Zaterdag 21 november werd op Nederlandse bodem weer voor het eerst na een lange covid  break, een recreatief taekwondo toernooi georganiseerd. Aan de “ Open Rosmalense” werd deelgenomen door 400 sporters afkomstig van 42 clubs uit Nederland, België en Duitsland. Helaas zonder supporters (Covid regels) maar dit mocht de pret niet drukken.

Een grote groep van 24 Taekwondo sporters van KoryoSports nam deel aan dit goed georganiseerde toernooi. Het team bestond uit nieuwelingen en ervaren sporters met als belangrijkste doel het toepassen van de aangeleerde skills. Maar liefst 23 sporters wisten een ereplaats te behalen onderverdeeld in 11 gouden, 8 zilveren en 5 bronzen plakken. Daarnaast behaalde Taekwondo KoryoSports de 1e plaats in het Teamklassement met als beloning een uitzonderlijk grote Team Bokaal van 85 cm!

GOUD

Cas van den Berk, Niëlle Vroegh, Joep van Limpt, Samirah Wijnhoven, Eva Moors, Mara Teeuwen, Nikhil Nurmohamed, Jozi der Kinderen, Mette van den Bliek, Zappa der Kinderen, Edi der Kinderen

ZILVER

Sven Rigtering, Jordi Wyrwa, Dean de Ronde, Emy van den Boomen, Wisam Quadi, Farry Nurmohamed, Stef van den Bliek, Lucas Francisco.

BRONS

Anas Quirini, Suzanne de Keizer, Jamie de Ronde, Daley van der Rijk, Rik Verbaandert.

Trainers en coaches zijn uiteraard trots op de sporters met dit resultaat en de aanhoudende zegereeksen.

 

Reacties

Cookieinstellingen