Onderwaterhockeyers Njord veroveren landstitel

Foto: V.Z.V. Njord

Afgelopen zondag 18 juni, werd het harde werken van de Veldhovense onderwaterhockeyers van Njord beloond met de hoogst haalbare titel. Zij haalden de landstitel binnen!

Vorige week bleek de Veldhovens club ook al de sterkste in de jeugdcompetities en daarmee halen zij dit jaar een dubbele landstitel naar Veldhoven. Via enkele speelsters zelfs de trippel omdat ook in de damescompetitie een aantal Njord-leden in een combinatieteam de landstitel pakte!

Ultieme prestatie

Voor de Veldhovense onderwaterhockeyclub is dit een ultieme prestatie waarvan zij 21 jaar geleden bij de oprichting alleen maar konden dromen. Wat de prestatie extra bijzonder maakt, is dat alle kampioenen uit de eigen opleiding komen. Elke speler kent zijn eerste onderwaterhockeyervaring in het Veldhovense water van zwembad City Sport (voorheen Den Ekkerman). In goede samenwerking met de vereniging, het zwembad en de sponseren wisten de vrijwilligers van Njord hun club elk jaar te laten groeien.

Grenzen werden verlegd.

De club wist zich via de verschillende klassen op te werken tot een volwaardig hoofdklasseteam, dat de laatste jaren ook stabiel meedeed in de top. Toen vorig jaar tevreden werd afgesloten met een 3e plaats, rook men het goud. Die verzilvering is nu een feit! Vrijdag 23 juni zal in het horecagedeelte bij City Sport rond 20:30 de huldiging van het eerste team plaatsvinden. Iedereen zie zich verbonden voelt met de sport is welkom hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen