Voorwaarts turnsters vallen in de prijzen

Foto: GV Voorwaarts

Zondag 25 februari werden in Boxmeer de team wedstrijden gehouden voor de niveaus 3 en 4 middenbouw. In het niveau 3 was GV Voorwaarts vertegenwoordigd door Lauren Vernie, Isa Schoone en Jadelyn Kidjo in een samengesteld team genaamd Team BVV met Lieke Alleman van GV Best en Jazz-linn Wiersema van PH Vught.

Het was een spannende wedstrijd, met een flink aantal leermomenten voor verschillende turnsters. Het niveau was hoog en er werd op het scherpst van de snede geturnd. Gelukkig vulden de dames elkaar goed aan op momenten dat het even wat minder ging. Het team BVV eindigde op een mooie 3de plaats met 155.325 punten en mocht de bronzen medaille omhangen. Bijzondere vermelding is er voor Lieke, zij werd individueel 3de op brug met 12.850 punten. Jazz-linn werd individueel 1ste op sprong met 14.025 punten en Jadelyn werd individueel 4de op balk met 13.550 punten. Gefeliciteerd.

v.l.n.r. Jadelyn Kidjo, Isa Schoone, Lieke Alleman, Jazz-linn Wiersema, Lauren Vernie.

Team Voorwaarts in het niveau 4 bestond uit Emma Hodiamont, Floor Kersmakers, Eva Laurs, Noa Loman en Femme van Zantvoort. Het team turnde een bijzonder mooie wedstrijd, gekenmerkt door veel plezier en een groot enthousiasme van het in grote getale meegekomen publiek. Het Voorwaarts team wist op vloer en balk de winnende teamscores te noteren en werd in deze eveneens spannende wedstrijd 4de met 144.741 punten. Bijzondere vermelding is er voor Femme die individueel 4de werd met  48.733 punten en 2de op de toestellen balk en vloer. Een mooie prestatie. Ook Noa wist 2de te worden op balk met een ex aequo.
Jules Mark die haar individuele wedstrijd turnde in de categorie senioren D eindigde op een 17de plaats met 41.70 punten met een bijzonder mooie 5de plaats op balk met 11.250 punten.
Gefeliciteerd.

v.l.n.r. Floor Kersmakers, Noa Looman, Eva Laures en Femme van Zantvoort.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen