GV Voorwaarts turners oppermachtig in Zierikzee

Foto: GV Voorwaarts

Zaterdag 2 maart werden in Zierikzee de regionale teamwedstijden gehouden. Na lang geblesseerd te zijn geweest, turnde Keen Sanders er de sterren van de hemel.

Door Ad van den Boogaard

De turners van GV Voorwaarts Keen Sanders, Luuk Hermans en Roan Klok, die samen met Senn Antonissen van Dynamo Roosendaal het team “De Blauwe Duivels” vormden, waren deze dag oppermachtig en lieten de concurrentie het nakijken.
Keen die na een langdurende blessure zijn rentree had, turnde de sterren van de hemel, met in zijn kielzog Luuk die er op gebrand was om de afstand zo klein mogelijk te houden. Beide turners zijn erg aan elkaar gewaagd. Maar ook Senn en Roan lieten vuurwerk zien. Wat een geweldig team, deze jongens. Ze wisten met overmacht het goud binnen te halen met een totaal van 181.60 punten. Keen werd met glans ook nog individueel eerste met 96.800 punten en mocht nog eens op het podium om het goud omgehangen te krijgen. Luuk volgde hem op de voet met een score van 95.100 punten en kreeg  nog eens het zilver omgehangen.  Senn werd 9de met 87.60 punten en Roan 14de met  86.750 punten. Wat een kanjers deze mannen. Gefeliciteerd.


V.l.n.r: Senn Antonissen, Luuk Hermans, Roan Klok, Keen Sanders.

Bij de categorie Jeugd D was het de beurt aan Nevin Nathan van GV Voorwaarts om samen met Mikai Ahlers en Lars Danse van Dynamo Roosendaal, Sam Stoffels van HT’35 Helmond en Tark Verhaar van GV De Samensprong de strijd aan te gaan als het team “De stuiterballen“. Ook dit team wist goed te scoren en de handen van het publiek op elkaar te krijgen. Ze werden 2de en mochten het zilver ophalen met een totaal van 152.80 punten. Nevin werd ook nog eens individueel 3de met een totaal van 86.600 punten en kreeg de bronzen medaille omgehangen. Super gedaan. Gefeliciteerd.

V.l.n.r: Mikai Ahlers, Lars Danse, Sam Stoffels, Nevin Nathan en Tark Verhaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen