Goede prestatie Sam Reijrink turnen dames GV Voorwaarts

Sam Reijrink
Sam Reijrink
Foto: GV Voorwaarts

Zondag 17 maart werd in Tilburg de halve finale turnen dames landelijk gehouden voor junioren supplement D. Namens GV Voorwaarts nam Sam Reijrink hieraan deel.

Door Ad van den Boogaard

Sam had zich via de regionale voorwedstrijden als enige van GV Voorwaarts geplaatst voor deze zeer druk bezochte halve finale. Alleen de podium plaatsen van baan 1&2 zouden zich plaatsen voor de finale samen met één turnster die van beide banen de hoogste ranking had.
Sam wist dat ze vandaag alles op alles moest zetten om door te mogen naar de finale. Ze had gewerkt aan haar moeilijkheid en zelfs een nieuwe sprong in haar programma opgenomen. Sam was vrij gelaten onder deze druk en liet het gewoon over haar heen komen.

Ze turnde een bijna foutloze wedstrijd. Maar kwam in haar uitvoering net iet te kort. Ze eindigde op een heel verdienstelijke 11de plaats met een totaal van  41.850 punten. Wel plaatsen ze zich als reserve turnster voor de toestelfinales van Nederland op het onderdeel sprong door als 2de te eindigen met een totaal van 11.55 punten.

Gefeliciteerd Sam, je kan hierop echt trots zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen