Veel medailles tijdens toestelfinales voor GV Voorwaarts

Isa Schoone werd op zondag 21 april in Tilburg regiokampioen pupillen 1 niveau 3
Isa Schoone werd op zondag 21 april in Tilburg regiokampioen pupillen 1 niveau 3
Foto: GV Voorwaarts

Jens Jorissen en Martijn Maas zijn zondag in Nijmegen Nederlands kampioen geworden tijdens het NK toestelfinales.

Door Ad van den Boogaard

Zondag 21 april werd in Nijmegen het NK toestelfinales gehouden. Jens Jorissen senioren niveau 2, een vloerspecialist werd zondag Nederlands kampioen op vloer met een totaal van 13.850 punten. Hij turnde een spectaculaire oefening en mocht het goud meenemen naar Veldhoven. Martijn Maas senioren niveau 2, werd Nederlands kampioen op de rekstok met een mooie dynamische oefening scoorde hij 11.700 punten.

Bart Graus die een dag eerder derde allround werd op het NK individueel senioren niveau 2 wist op brug een zilveren en op rekstok een bronzen medaille te behalen met respectievelijk 11.80 punten en 11.20 punten. Hamza Saber ook senioren niveau 2 had twee geweldige sprongen en behaalde het brons op het onderdeel sprong. Gijs van den Biggelaar senior niveau 1 wist zilver te behalen op de toestellen vloer en ringen met respectievelijk 14.550 punten en 12.700 punten.

GV Voorwaarts
V.l.n.r: Pjotr Martens, Gijs v.d. Biggelaar, Bart Graus, Casper v. Campen en Martijn Maas.
Op de achtergrond Jurylid Ester v.d. Biggelaar.

Regio finales dames Tilburg, Isa Schoone wint goud.

Isa Schoone werd op zondag 21 april in Tilburg regio kampioen pupillen 1 niveau 3.
In een spectaculaire allround wedstrijd waarbij ze op ieder toestel de hoogste moeilijkheid liet zien, wist de jury ook de minste aftrek te vinden in haar oefeningen. Met een totaal van 55.550 punten nam ze het goud mee naar huis.
Liza van Hek, supplement E jeugd, turnde eveneens een geweldige wedstrijd. Ze had zich als doel gesteld een slinger op brug te turnen en dat lukte voortreffelijk. Liza werd allround derde en mocht het brons meenemen naar Veldhoven met een totaal van 43.400 punten.
Jadelyn Marina pupillen 2 niveau 3 werd in haar niveau 9de met een totaal van 50.075 punten. Een hele goede prestatie van Jadelyn.
Noa Looman pupillen 3 niveau 4 werd in haar niveau 23ste met 45.950 punten en Nienke van Veldhoven in supplement senioren F werd met 37.00 punten 27ste . Gefeliciteerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen