Wedstrijd tussen RKVVO1 en RKVVO G1 groot succes

Foto: RKVVO

Op sportpark De Heikant vond op donderdag 23 mei een bijzondere wedstrijd plaats. Het G-team van RKVVO nam het om 19.30 uur op tegen het vaandelteam van de Oerlese voetbalvereniging.

Het G-team had al een aantal maanden geen wedstrijden meer gespeeld, maar de trainingen gingen wel door. Omdat het niet meer lukte om iedere week een team op de been te brengen, zijn zij uit de competitie gestapt. Nu het G-team eindelijk weer een wedstrijd kon spelen, waren de spelers erop gebrand er een mooi spektakel van te maken. En dat deden ze!

De wedstrijd tussen de teams is een groot succes geworden. Het zeer talrijke publiek genoot enorm van de vele doelpunten en de ludieke acties van beide ploegen. Uiteindelijk wist RKVVO G1 de meeste doelpunten te scoren. De overwinning werd met veel gejuich en plezier gevierd; de uitslag was uiteindelijk 11-10.

Banner

Voor de wedstrijd begon, heeft het G-team nog een mooie verrassing aan het vaandelteam van RKVVO overhandigd: een banner om hen succes wensen voor de komende wedstrijden om lijfsbehoud in de 3e klasse.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen