Niëlle Vroegh wint goud op Genk Open

13 mei , 11:15 Sport
nielle genk open 2024
Zaterdag 11 mei heeft KoryoSports uit Veldhoven met 2 sporters deelgenomen aan het Taekwondo Genk Open. Het leverde Niëlle Vroegh een gouden medaille op.
Met deelname van +500 sporters, uit Noorwegen, Duitsland, Frankrijk, Belgie, Nederland en Luxemburg, kan dit recreatief toernooi aangemerkt worden als een volwaardig erkend toernooi met goede tegenstanders. KoryoSports nam deel met 2 sporters, Niëlle Vroegh en Jaxx Gorrissen aan het Taekwondo Genk Open.
Niëlle had aanvankelijk 6 sporters in de poule waarvan er uiteindelijk, helaas, maar 4 in de draws stonden. De tegenstanders die Niëlle hier tegenkwam, zijn net als zij ook met regelmaat te vinden op de Internationale ranking kampioenschappen.
Niëlle haar eerste wedstrijd was tegen België en deze won Nielle met 2 – 0.
De 1eronde met Point Gap en de 2eook met een flink puntenverschil.
Haar tweede party was tegen Noorwegen. Ook deze party wist Niëlle overtuigend met 2 – 0 naar haar hand te zetten. De eerste ronde werd gewonnen met eveneens een flink puntenverschil en de 2eronde met point gap. Hierdoor mocht Niëlle ook vandaag het goud mee naar huis nemen.
Jaxx zijn eerste party was tegen België. De eerste ronde verloor Jaxx met een gelijke stand net op hits. De tweede ronde was Jaxx zijn tegenstander net wat te sterk. Maar Jaxx heeft in een korte tijd een goede progressie laten zien! Geen medaille vandaag, maar positieve groei is ook winnen!