PSV Synchroteam houdt 25 februari haar jaarlijkse grote show!

23 feb , 11:04 Sport
synchroonzwemmen psv
Altijd al eens synchroonzwemmen van hoog niveau willen zien? Dat kan zondag 25 februari in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. De toegang is gratis!
Recent werd het Nederlandse duet synchroonzwemmen 2deop de wereldkampioenschappen in Doha, een unieke prestatie. Ook in Eindhoven wordt op hoog niveau aan synchroonzwemmen gedaan, geen WK deelname, maar wel de top van Nederland! Afgelopen januari zwommen de senioren op het NK naar een prachtige 5deplaats.
Zondag 25 februari houdt de afdeling synchroonzwemmen van PSV haar jaarlijkse show. Alle ruim 60 zwemsters van de vereniging zullen daar hun muzieknummers demonstreren aan het publiek. Het begin van het jaar stond in het teken van het zwemmen van techniekwedstrijden, komende periode staan de uitvoeringswedstrijden op het programma en zullen ook de nationale kampioenschappen plaatsvinden. Voor deze kampioenschappen hebben zich al 24 zwemsters geplaatst door het behalen van 2 individuele limieten.
Naast de uitvoeringen die op de NKs te zien zullen zijn, zullen ook de beginners een demonstratie geven van hun kunnen. De jongsten zijn pas 7 jaar en zwemmen pas sinds de herfstvakantie, maar ook zwemsters met meer dan 30 jaar zwemervaring zullen zwemmen. Tijdens deze show zullen zowel solo’s, duetten als groepsnummers te zien zijn, iedereen in een prachtig handgemaakt badpak en natuurlijk passend op de muziek.
Publiek is van harte uitgenodigd om te komen kijken. De show vindt plaats op 25 februari in het Springbad van het Pieter van de Hoogenbandzwemstadion en begint om 10.00 uur. De toegang is gratis!
Wil je zelf ook synchroonzwemmen? Er is nog plaats in de jongste groep voor meiden van 6 tot 9 jaar. Deze is cursus is op 2, 9 en 16 maart van 9.00 tot 10.00 uur in het Ir. Ottenbad en kost 5 euro. Opgeven kan via [email protected]