Trainerscarrousel in Veldhoven

29 dec 2022, 10:12 Sport
rood wit trainer
Zowel RKVVO als Rood-Wit starten het voetbalseizoen 2023-2024 met een nieuwe trainer.
Edwin Slagboom wordt de nieuwe trainer sv. Rood-Wit Veldhoven voor het seizoen 23/24. Club en trainer hebben een éénjarige overeenkomst met elkaar afgesproken, met de intentie voor meerdere jaren. Na gesprekken met bestuur en spelers was de bereidheid tot samenwerking snel gevonden. Edwin ziet veel potentie in de jonge spelersgroep bij Rood-Wit en is zeer gemotiveerd om het nieuwe seizoen met deze jonge spelersgroep aan de slag te gaan. Assistent wordt Daan Vermeulen huidige trainer van het tweede team. Daan heeft afgelopen seizoen het trainers diploma UEFA C behaald.
Het bestuur van Rood-Wit wenst Edwin en Daan veel succes in het seizoen 23/24 bij sv. Rood-Wit Veldhoven.

RKVVO

Eric van der Palen en RKVVO hebben een principe akkoord bereikt voor het seizoen 2023-2024. Van der Palen volgt na dit seizoen Matthijn Hoogduijn op, die na zes seizoenen de club gaat verlaten.
Eric is momenteel hoofdtrainer bij 3e klasser DBS. Hij was eerder tussen 2009 en 2015 succesvol als coach bij RKVVO , waar hij 2 periodetitels en een promotie naar de 2e klasse wist te bereiken. Daarnaast was hij hoofdtrainer bij onder meer Marvilde, EFC, Dommelen en Eindhoven/av en RKVVO.
Eric heeft zich in het verleden bewezen als een uitstekende trainer, die het collectief van de selectie , maar ook individuele spelers beter maakt. Daarnaast, sluit zijn visie naadloos aan bij die van RKVVO en is hij ook het type clubmens zoals ze die bij RKVVO graag zien: ambitieus, prestatie gericht maar ook stimuleert hij plezier en gezelligheid.
Dominique van den Wildenberg wordt de nieuwe assistent-trainer van Eric. Voor Dominique is dit een nieuwe rol, na jaren als actief voetballer op hoog niveau te hebben gepresteerd bij onder meer PSV, Eindhoven, Brabantia en DBS.