Veldhovense zwemsters in grote show PSV synchroteam

23 mrt 2023, 9:38 Sport
synchroteam psv
Zondag 26 maart houdt de afdeling synchroonzwemmen van PSV haar jaarlijkse show. Dit jaar in het thema van het 25 jarig bestaan van de afdeling. De toegang is gratis.
Alle ruim 55 zwemsters van de vereniging zullen er hun muzieknummers demonstreren aan het publiek. Het begin van het jaar stond in het teken van het zwemmen van techniekwedstrijden, komende periode staan de uitvoeringswedstrijden op het programma. Ook zullen ook de nationale kampioenschappen plaatsvinden. Voor deze kampioenschappen hebben zich al ruim 20 zwemsters geplaatst door het behalen van 2 individuele limieten.
Naast de uitvoeringen die op de Nederlandse Kampioenschappen te zien zullen zijn, zullen ook de beginners een demonstratie geven van hun kunnen. De jongsten zijn pas 7 jaar en zwemmen pas sinds de kerstvakantie, maar ook zwemsters met meer dan 20 jaar zwemervaring zullen zwemmen.
Vanuit Waalre doen Floor en Mara mee. Floor zwemt als junior mee in de vrije combinatie met de senioren en Mara zwemt pas sinds de zomer mee in een beginnersgroep. Vanuit Veld- en Meerhoven zwemmen Floor, Lana, Fien en Lois.
Tijdens deze show zullen zowel solo’s, duetten als groepsnummers te zien zijn, iedereen in een prachtig handgemaakt badpak en natuurlijk passend op de muziek.
Publiek is van harte uitgenodigd om te komen kijken, de show vindt plaats op 26 maart in het Springbad van het Pieter van de Hoogenbandzwemstadion en begint om 10 uur. Toegang is gratis!
Wil je zelf ook synchroonzwemmen? Er is nog plaats in de jongste groep voor meiden van 6 tot 9 jaar. Als je komt kijken kan je een afspraak maken om mee te doen aan onze kennismakingscursus. Meer info is ook te vinden op www.synchroteameindhoven.nl