VLTC opende drie padelbanen op de Korze

08 jan , 11:45 Sport
padel vltc 10
De Veldhovense Lawn Tennis Club heeft zondag 7 januari drie padelbanen in gebruik genomen. Dat gebeurde tijdens het drukbezochte oliebollen- en glühweintoernooi.
Padel groeit nog steeds in populariteit. Niet alleen zijn er meer speelvelden, ook steeds meer tennisverenigingen besluiten hun sportpark uit te breiden met één of meer padelbanen. Op dit moment kan de sport op meer dan 400 verschillende locaties in Nederland worden gespeeld. In oktober 2021 waren dat er nog maar 265. Ook VLTC biedt de sport, een combinatie van tennis en squash, sinds dit jaar aan.

Clinics

De club biedt gratis clinics aan om de leden kennis te laten maken met padel. En binnenkort start een 10-weeks trainingsprogramma voor jeugdleden. Houd de VLTC website
en social media in de gaten voor de actuele tijden en data. Mochten de clinics door weersomstandigheden niet doorgaan, dan wordt dat via social media gecommuniceerd.
Leden van VLTC krijgen nog tot en met 13 januari 2024 bij aanschaf van een padelracket bij sponsor Sporthuis Olympia 50 euro korting op de originele prijs.