Wie doen mee aan de New Years Challenge in City Sport Veldhoven

24 dec 2022, 13:29 Sport
citysport 1
In een team 100 x 50 meter zwemmen. Wil je het nieuwe jaar starten op een sportieve manier? Doe dan op zaterdag 7 januari vanaf 14.00 uur mee met dit mooie evenement in City Sport Veldhoven.
Maak een team van 4-6 personen en schrijf je in! Het gaat er niet om dat je het snelste bent, meedoen is belangrijker dan winnen. Met je team zwem je 100×50 meter in estafette vorm, een mooie manier om te checken hoe het met je conditie gesteld is.
Kosten: per team betaal je €30,00 inschrijfgeld. Dit is inclusief 1 drankje per persoon bij de horeca van het zwembad.
Aanmelden: via deze link kun je je team inschrijven: inschrijving New Years Challenge Let op! Je dient bij de inschrijving gelijk te betalen. Zorg dus eerst dat je een team bij elkaar hebt en dat je een naam verzint.
Aanwezig: vanaf 13.45 uur mag je je als team melden bij de receptie van het zwembad. Zij zullen de verdere instructies geven.
Wat moet je doen? Per team zwemt steeds 1 persoon 50 meter en deze wordt dan afgelost door een teammaat. Welke slag je zwemt mag je helemaal zelf weten. De volgorde van zwemmen en hoe een persoon zwemt is ook vrij in te vullen. Het enige wat niet mag is dat iemand meer dan 50 meter achter elkaar zwemt.
Duur: het evenement start om 14.00 uur en wij gaan ervanuit dat iedereen om 16.00 uur de 100 banen wel heeft gezwommen.
Sponsoring: je kunt dit evenement natuurlijk aangrijpen om je team te laten sponsoren voor de meters die je gaat zwemmen. 10 cent per meter levert dan al snel €10,00 op. Het sponsorgeld komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis. Mocht je dus moeite willen doen (het is geen verplichting) om wat geld op te halen, dan zal het geld hiernaartoe gebracht worden. Wij zullen heel de kerstvakantie voor dit goede doel d.m.v. activiteiten hier aandacht voor vragen en geld op gaan halen.