Win een gratis proefles bowlen bij Bowling Vereniging Veldhoven

08 mrt 2022, 12:06 Sport
bowling
Jeugdige bowlingliefhebbers opgelet! Stuur je antwoord op onderstaande vragen in en maak kans op een gratis proefles bowlen.
De Jeugd van Bowling Vereniging Veldhoven mocht afgelopen woensdag nog een klein beetje nagenieten van carnaval. Ze mochten allemaal een vriendje meenemen en een van de ouders, daarmee vormden zij een team. Vervolgens kregen ze telkens een vraag die een bonus opleverde voor de bowlingronde na de vraag. Zo kon een goed antwoord je bijvoorbeeld als bonus opleveren dat iedere 9 die je gooide als strike geteld werd.
Uiteraard wisten onze jeugdspelers veel van de bowlingvragen feilloos te beantwoorden, maar hoeveel weet jij eigenlijk van bowlen?

Gratis proefles

Hieronder geven we jou drie vragen. Stuur je antwoorden voor maandag 14 maart in naar [email protected]
. Uit alle goede inzendingen nodigen wij een aantal spelers uit om een gratis proefles te komen bowlen. Voeg voor extra kans nog een motivatie toe waarom we jou moeten kiezen.
  • Als iemand een game begint met 2 strikes, en een 9 mis, wat is dan de score van deze speler na drie frames?
  • Hoeveel strikes moet je gooien voor een 300 game?
  • Als een bowler het heeft over Route 66, Abbey road of Big Ben heeft hij het waarschijnlijk over iets heel anders dan de gemiddelde toerist. Waar gaan deze drie termen over?
*Deelnemen uitsluitend tussen de 8 en 16 jaar