Zwem4daagse start weer in City Sport Veldhoven

24 aug 2022, 15:03 Sport
zwemmen daniel perrig via pixabay
Sluit de zomervakantie sportief met heel het gezin af tijdens Zwem4daagse bij City Sport Veldhoven.
Van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september wordt in City Sport Veldhoven weer de zwem4daagse gehouden. Een mooie gelegenheid om met heel het gezin de zomervakantie op een sportieve manier af te sluiten. Het zwembad ligt aan de Wal 152 in Veldhoven.
De volgende afstanden dienen die deze week gezwommen te worden:
  • Kinderen t/m 10 jaar: 4 dagen 250 meter (= 10 banen) zwemmen.
  • Kinderen vanaf 11 jaar en volwassenen: 4 dagen 500 meter (= 20 banen) zwemmen.
  • Obstakelbaan: ook dit jaar is er weer een obstakelbaan voor de kinderen. Deze mag je ook 10 of 20 keer afleggen, of combineren met de andere banen die je zwemt.
Het is de bedoeling dat er op 4 dagen deze afstand gezwommen wordt. Aangezien de zwem4daagse 5 dagen duurt, kun je dus een dagje overslaan. Dit jaar kun je ook je banen zwemmen in het multifunctionele bad, daar ligt ook de obstakelbaan in. Om deze reden mogen ook kinderen zonder zwemdiploma (maar wel onder begeleiding van een volwassene) meedoen!
Inschrijven kan via www.citysportveldhoven.nl Bovenin op de pagina staat een nieuwsbericht over de zwem4daagse. Via de button ‘inschrijven zwem4daagse’ kunt u zich aanmelden. Op deze pagina staat alle informatie omtrent de zwem4daagse vermeld. Het thema van dit jaar is Ariël, de kleine zeemeermin! Deelname aan de zwem4daagse kost €16,00. Dit bedrag dient u tegelijk met de inschrijving te betalen. Uiteraard krijgt iedereen aan het einde van de zwemweek de welverdiende medaille!