De Vershof in de Kromstraat over in andere handen

Martijn Truijen en Iet Laureijs
Martijn Truijen en Iet Laureijs
Foto: Manon Zuiderwijk Fotografie

De Vershof in de Kromstraat kent vanaf 2 maart een nieuwe eigenaar. Martijn Truijen uit Oerle neemt de zaak over van Iet Laureijs.

Keurslagerij Laureijs is een begrip

Bijna veertig jaar is Keurslagerij Laureijs een begrip in Veldhoven. In 1981 beginnen Kees en Iet Laureijs de zaak in de Kromstraat. Zes jaar later betrekken ze een nieuw pand onder de naam Vershof, bedacht door Kees. Met hard werken en veel plezier maken ze er een bloeiend bedrijf van.

De Vershof is een mooi bedrijf met fijne mensen

Met de pensioengerechtigde leeftijd in zicht, vindt Iet het tijd om de zaak van de hand te doen. In Martijn Truijen vindt ze een goede opvolger. De ondernemende Oerlenaar zette zes jaar geleden in Den Bosch een nieuwe slagerij op. Zijn keuze voor De Vershof is duidelijk. “Ik wilde per se in de buurt werken. Ik woon in Oerle, dus dit was meteen een schot in de roos. De Vershof ligt in een groeiende omgeving, het is een mooi bedrijf met fijne mensen, een geweldige viszaak, mooie groenten, fruit en kaas en een bakker; het plaatje is compleet. Bovendien worden er 2000 woningen bijgebouwd in Veldhoven, dus is er ook voldoende potentieel voor de toekomst.” Hij verheugd zich op de start en wil gaan bouwen aan de toekomst met een leuke club mensen. “Ik verheug me op het contact met de medewerkers en de klanten. Hen wil ik tijd en persoonlijke aandacht bieden.”

Afscheid Iet Laureijs

De bedrijvigheid gaat Iet straks het meest missen. “De contacten met de klanten en andere mensen.” Op zaterdag 29 februari is haar laatste officiële werkdag. Klanten kunnen tussen 14.30 en 16.30 uur afscheid van haar nemen en tevens kennismaken met haar opvolger. Die neemt de naam en het personeel van de winkel over. Iet blijft nog twee maanden om Truijen waar nodig behulpzaam te zijn. Daarna krijgt ze meer tijd voor de kleinkinderen en het bezoeken van concertvoorbereidingen en concerten.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen