Bruna Veldhoven heropent op nieuwe locatie

Eindelijk is het zover, na weken van verbouwen opent Bruna Veldhoven op een nieuwe locatie in het Citycentrum.

Maandagavond 2 maart knipte Beau van den Tillaar het lint door van de nieuwe winkel aan Pleintjes 80. Vanaf dinsdag 3 maart is de winkel voor klanten open.

In het hart van het centrum

Na 25 jaar gevestigd te zijn in de Citypassage verhuist Bruna naar de Pleintjes in het voormalige pand van Jos Hoes, naast Optiek Verhoeven. “Een mooie, drukke locatie in het hart van het centrum” vertelt eigenaar Jean-Paul van den Tillaar enthousiast. “Mooi dat we na maanden voorbereiding eindelijk open kunnen op onze nieuwe stek.”

Inrichting volgens nieuwe huisstijl

De winkel is, als een van de eerste, helemaal ingericht in de nieuwe huisstijl van Bruna. Meer ruimte, overzichtelijker en nog prettiger om te bezoeken zijn de richtpunten voor de inrichting. Daarnaast wordt ook het serviceniveau verder uitgebreid. Klanten konden al terecht voor boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten, cadeaukaarten, kansspelen, OV-oplaadpunt en cadeauartikelen. Is een boek niet op voorraad, dan wordt dit graag besteld en is het in de meeste gevallen binnen 24 uur in de winkel op te halen. “Klanten blij en gelukkig maken, dat is het mooiste wat er is” aldus Van den Tillaar.

Wat is nieuw?

Nieuw zijn het PostNL-pakketpunt en het ING-servicepunt in de winkel. Komende weken wordt het team speciaal opgeleid, meer informatie omtrent het ING-servicepunt wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast komt er medio april ook een Geldmaat pin- en stortingsautomaat bij.

Voordeelacties voor de klant

Om dit alles te vieren heeft Bruna Veldhoven tijdens de openingsweken extra voordeelacties. Ook ontvangen de eerste 100 betalende klanten een leuke Goodiebag. Zaterdag 7 maart wordt uiteraard ook de Boekenweek gevierd, bij aankoop van 15 euro aan Nederlandstalige boeken ontvang je het boekenweekgeschenk, geschreven door Annejet van der Zijl.

Bruna Veldhoven – Pleintjes 80 – Citycentrum Veldhoven – 040-2543079

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen