De zomer komt er aan! De airco’s van aircoshop24 zijn een oplossing voor u!

Foto: aircoshop24

De zomer komt er aan! Heeft u het al benauwd en is het thuis niet meer uit te houden door de warmte? Dan zijn de airco’s van aircoshop24 een oplossing voor u!

In onze nieuwe webshop kunt u verschillende airco’s vinden van verschillende A-merken zoals Samsung en LG. Voor ieder wat wils en voor elk portemonnee een keus.
Momenteel bieden wij complete airco installatiepakketten aan, inclusief montage door onze eigen specialisten. Hierbij kunt u kiezen om 1 ruimte te verkoelen door middel van een single split unit of meerdere ruimtes door middel van duo of triple split units. Heeft u meer dan 3 airco’s nodig om uw ruimtes te verkoelen? Dat kan! Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.

2 functies

Wist u dat onze airco’s niet alleen koelen maar ook heerlijk kunnen verwarmen in de koude maanden. Dit komt door de ingebouwde warmtepomp die zijn energie uit de buitenlucht haalt waardoor u zelf niet meer hoeft te stoken. Dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.
Doordat onze airco’s ook op wifi werken, kunt op afstand uw klimaat beheersen. Zo heeft u het nooit te warm of te koud bij aankomst en is uw ruimte te allen tijde goed op temperatuur.

Overtuigd? Neem dan een kijkje op onderstaande webshop of neem contact op via onderstaande wegen! Tot snel!!

Aircoshop24| 06-513.12.612 | [email protected] | www.aircoshop24.nl

aircoshop24

Reacties