School Pop-Up opent in het Citycentrum

Foto: Bruna

De schoolvakantie moet nog beginnen, toch zijn de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar al gestart. In de Citypassage is vanaf deze week zelfs een school Pop-Up store geopend.

In het pand aan de meent 26, waar voorheen de Brunawinkel zat, heeft eigenaar Jean-Paul van den Tillaar een winkel geopend met nagenoeg alle schoolspullen voor het komende schooljaar. “Van schoolagenda tot rugzak, voor broodtrommel tot prittstift, alles om het schooljaar goed te beginnen”, aldus Van den Tillaar.

Idee

“Het idee ontstond een paar weken geleden” zo vertelt Jean-Paul verder. De Brunawinkel is begin maart verhuisd naar een nieuwe locatie aan de pleintjes net buiten de Citypassage. De winkel daar is een stuk ruimer.  Alleen met de Coronamaatregelen vanuit de overheid, en de grote schoolcollectie die we hier normaal verkopen, is het bijna niet haalbaar om dat op de nieuwe locatie goed te presenteren en te verkopen. Schoolspullen haal je meestal niet alleen. Dat doe je samen met je ouders en dat kost gewoon wat meer tijd dan alleen een tijdschrift uitzoeken. Om te voorkomen dat het te druk wordt in de nieuwe winkel zijn we op zoek gegaan naar een oplossing. Samen met de verhuurder van de oude locatie hebben we gekeken wat voor mogelijkheden we hadden en daardoor heeft Veldhoven deze zomer een heuse School-pop-up-store. Vroeger was het een uitje om bij de V&D je schoolspullen uit te zoeken. Nadat de V&D een aantal jaar geleden zijn deuren moest sluiten is er een einde gekomen aan deze traditie. Van den Tillaar hoopt deze traditie weer een beetje in ere te kunnen herstellen.

Openingsaanbiedingen

Om de opening van de winkel te vieren krijgt iedere klant die voor 25,- euro schoolspullen koopt een gratis gymbag of shopper cadeau en zijn er verschillende openingsaanbiedingen.

Naast de schoolspullen is er achter in de winkel ook nog een collectie wenskaarten, cadeauartikelen en boeken te vinden. Dus ook voor een leuk cadeautje of wat ontspanning gedurende de zomervakantie kun je ook terecht in de winkel aan de meent 26 in het Citycentrum. Uiteraard blijft de Brunawinkel aan de pleintjes 80 ook geopend.

Reacties