De Parasol stopt, Volksuniversiteit regio Eindhoven geeft cursussen in Veldhoven

Foto: Veldhoven.nieuws

Nu Educatief Centrum De Parasol noodgedwongen moet stoppen met het aanbieden van cursussen, biedt een groot deel van de docenten hun cursus aan onder de vlag van Volksuniversiteit regio  Eindhoven.

Het stoppen van de subsidie noodzaakte het educatief centrum de handdoek in de ring te gooien. Dit betekent gelukkig niet dat er na ruim 30 jaar een eind komt aan het geven van cursussen. De Volksuniversiteit regio Eindhoven gaat op enkele locaties in Veldhoven en Valkenswaard cursussen aanbieden. Een groot deel van de huidige docenten gaat door onder de vlag van de volksuniversiteit. De Parasol is blij dat een groot deel van het cursusaanbod doorgaat.

Gevarieerd pakket

De Volksuniversiteit regio Eindhoven start in het nieuwe seizoen met een zeer gevarieerd pakket aan cursussen en workshops. Dit is een deel van ons aanbod in Veldhoven:

  • Talen: Engels, Spaans, Chinees, Frans, op diverse niveaus.
  • Creatief en hobby: Aquarelleren, Tekenen en Schilderen, Tekenen voor kinderen.
  • Persoonlijke ontwikkeling: Computercursus, Diervriendelijk tuinieren.
  • Nederlandse cursussen: Dutch for foreigners

Dit en meer mag u verwachten in het komende seizoen. Nieuwsgierig? Surf eens naar onze website. Vanaf 1 juli kunt u via de website inschrijven. De hele maand juli geldt een vroegboekkorting van 3%. Kijk op:  www.vu-eindhoven.nl

Welkom

Vragen? Mail naar [email protected] of bel 040-7820810 (van maandag t/m donderdag tussen 10 en 12.30 uur).

logo

Reacties