MOONS by backery Moeskops opent zaterdag de deuren

Aan de Meerstraat 4 opent Simone Moeskops (23) zaterdagochtend haar zaak MOONS by bakery Moeskops. Voor bezoekers is er een leuke en lekkere aanbieding.

In de winkelruimte in de Meerhoeve hebben groente en fruit plaatsgemaakt voor versgebakken brood en banket. Verder kan de lekkerbek er terecht voor belegde broodjes, salades, soepen en kant-en-klare maaltijden. Alles vers bereidt door Simone en haar team. Ook wie van zoet houdt, loopt hier zeker niet vergeefs naar binnen.

Keimooi winkeltje

Toen ze in juni hoorde dat de winkel vrijkwam, aarzelde de jonge Veldhovense geen moment. “Ik heb altijd al een eigen zaak gewild. Mijn vader leverde hier al elke dag vers brood. Hij vond het een keimooi winkeltje voor mij.” In grote lijnen wist Simone al wat ze wilde gaan verkopen. ”Ik wilde sowieso brood en banket gaan doen. Daarnaast wilde ik ook belegde broodjes en salades gaan verkopen. Later kwam het idee van de kant-en-klare maaltijden, soepen, wijnen en cadeaupakketten. Ook wil ik borrelplanken gaan verkopen en voor bedrijven bijvoorbeeld lunchboxen en kerstpakketten.”

Ervaring deed ze op in de bakkerij van haar ouders en in de horeca bij restaurant The Brand. In haar eigen zaak kan ze beide ervaringen combineren, en daar heeft ze heel veel zin in. MOONS is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 18.00 uur. “Ontbijten kan hier dus ook, om meteen te nuttigen of mee te nemen.” Simone is het gezicht van MOONS. Ze krijgt hulp van 4 parttimers. “Zelf ben ik er elke dag. Voorlopig zal er voor mij geen vakantie in zitten, ik blijf lekker doorwerken.”

Openingsaanbieding

Simone biedt de klanten een leuke openingsaanbieding. Een big shopper met daarin een brood naar keuze, 4 mini worstenbroodjes, 6 mini Veldhovense meisjes, 2 belegde broodjes of salades naar keuze en een krachtpatser (rijk gevulde broodbol). In plaats van € 25,- betaalt de klant dan € 14,95. Deze actie is geldig tot en met 8 augustus.

Reacties