Restaurant Jan’s Polder: vertrouwd en vernieuwd

Foto: Jan's Polder

Restaurant Jan’s Polder, al dertig jaar gevestigd aan het Muggenhol, heeft een nieuwe weg ingeslagen. De vernieuwde formule slaat niet alleen aan bij vaste gasten, maar weet ook nieuwe gezichten te trekken. Ondanks de coronacrisis is het in het restaurant drukker dan ooit.

“Onze gasten komen hier voor kwaliteit en gezelligheid,” vertelt eigenaresse en kokkin Hijdie Baselmans-van de Gevel. “Ook na dertig jaar blijven we koken zoals we altijd hebben gedaan: vers, eerlijk en van hoge kwaliteit.” Aan de muren schitteren zwart-wit foto’s van haar grootouders, die ooit een boerderij hielden op de locatie waar nu het restaurant staat. De rest van het pand is de afgelopen tijd in een hedendaags jasje gestoken. Het interieur werd gemoderniseerd, evenals de serre en het tuinterras.

Bovendien is ook de menukaart van Jan’s Polder vernieuwd. “We serveren nog steeds vertrouwde klassiekers zoals vissoep en overheerlijke ossenhaas,” weet assistent-bedrijfsleider Bram van de Gevel. “Maar we hebben ook onze eigen twist gegeven aan gerechten als burrata, vitello tonnato en ribeye.” Dat blijkt een succes.

“We zien steeds meer nieuwe gasten en die komen vaak nog een keer terug,” laat Bram weten. “Het eten is dan ook hartstikke lekker!” Restaurant Jan’s Polder serveert momenteel driegangenmenu’s voor € 30 p.p. om het dertigjarig bestaan te vieren. Daarnaast delen ze regelmatig kortingsacties op Facebook en Instagram, dus het is de moeite waard om hun sociale media te volgen.

Restaurant Jan’s Polder is op zondag geopend vanaf 14.30 uur en van woensdag tot en met zaterdag vanaf 17.00 uur. Als de groep voldoende groot is, kan men er voor feesten en partijen op elke dag van de week terecht.

Kijk voor meer informatie en de menukaart op www.janspolder.nl.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen