Lokale middenstand zit niet bij de pakken neer

Foto: Nieuws.nl

Lockdown of niet, veel middenstanders trekken letterlijk en figuurlijk alles uit de kast voor hun klanten. Help ze op de been blijven en koop lokaal!

Social media speelt een belangrijke rol in de huidige tijd. De winkeldeur maakt tijdelijk plaats voor de online deur. Mooi toch om thuis op je gemak een keuze te maken!

Damesmodezaak Wie komt naar je toe in deze winter.

Vol goede moed startten ze in de Kromstraat afgelopen maandag met de uitverkoop. En toen kwam de persconferentie. Maar de knop werd snel omgezet. Ze gaan online uitblinken. Een groot deel van de collectie is al te zien op Facebook en de eerste afspraken bij de klant zijn al achter de rug. Want Wie komt naar je toe deze winter.

Starter Higgins wil op de been blijven

Jongens en mannen kunnen onder meer terecht bij Higgins in de Kromstraat. Pas net gestart en dan geplaagd worden door een lockdown! Maar geen nood, ook de heren worden desgewenst op hun wenken bediend. ‘Bel, mail of stuur een bericht en we komen het brengen!’ laten ze op de Facebookpagina van Higgins weten.

Lot7 levert ook gratis aan huis

Lot 7 post kleding op social media met de maten en prijzen. Zie je iets leuks voorbij komen dan kan je dit bestellen via bellen of app- service 0611291339. Ze leveren persoonlijk gratis aan huis rondom Veldhoven of sturen het gratis op. Er is ook een mogelijkheid om het op te halen in de winkel.

Modezza ziet de ene deur dichtgaan, maar een andere open

De winkeldeur van Modezza in het Citycentrum is dicht, maar de online deur staat uitnodigend open. De webshop wordt aangevuld met de wintercollectie die tegen een aantrekkelijke korting wordt aangeboden. Naast kleding worden ook cadeautjes aangeboden die desgewenst fraai worden ingepakt. In Veldhoven wordt het ook nog eens gratis thuisbezorgd. Kijk eens op de Facebookpagina of op www.modezza.nl.

Stil je honger bij Quisine en Gasterij ’t Dorpsgenot

Honger gekregen van al dat kleding passen? Via de site van Quisine kun je de honger stillen. In het weekend kun je onder meer ook terecht bij Gasterij ’t Dorpsgenot. Op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00 uur zijn ze open voor afhaal en to-go. Door de week kan hier gebruik worden gemaakt van de speeltuin en toiletten.

Keijsers Rozen uit de automaat

Een bloemetje voor de feestdagen? Een mooie bos rozen is dag en nacht verkrijgbaar bij Keijsers Rozen. De rozenautomaat blijft elke dag gevuld met verse rozen. Met garantie nog wel! Ze reinigen de automaat regelmatig. Houd voldoende afstand op het moment dat er meerdere klanten tegelijk bij de automaat staan, blijf dan bij voorkeur in de auto wachten tot je aan de beurt bent.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen