Modezza is er voor de maten 40 tot en met 54

Tessa van Lieshout
Tessa van Lieshout
Foto: Modezza

Damesmodezaak Modezza in het Citycentrum onderscheidt zich met een ruim aanbod aan kleding in de maten 40 tot en met 54.

Tessa van Lieshout was pas 20 toen ze een eigen zaak begon in het Citycentrum. “In 1994 begon ik er  een winkel in sieraden. Gaandeweg breidde ik die uit met cadeauartikelen en weer later met  kleding.” Momenteel heeft de Veldhovense een ruime zaak van zo’n 200 vierkante meter met dameskleding en lifestyleartikelen.

Modezza onderscheidt zich met de maatvoering die loopt van 40 tot en met 54. Maar er leeft daarover ook een misverstand volgens Tessa. “Veel dames denken dat we er alleen zijn voor de grote maten en hebben schroom om bij ons binnen te lopen, want ook in de maten 40 en 42 hebben we een leuk en gevarieerd aanbod.”

Beleving in de winkel

De combinatie van kleding en lifestyleartikelen is ook bijzonder. Tessa: “Dat zorgt voor beleving in de winkel. Dat maakt het heel gezellig shoppen in combinatie met de persoonlijke aandacht van de dames hier en een kopje lekkere koffie.”

Zowel in het voorjaar als in het najaar houdt Modezza een modeshow op een locatie in het centrum en in de eigen winkel houdt Tessa elk jaar 2 keer een Flashy Fasion weekend; korte modeflitsen waarbij een hapje en drankje niet ontbreken.

Tenslotte is het ‘Avondje Modezza’ het vermelden waard. Dan heb je met bijvoorbeeld vriendinnen of collega’s de winkel een avondje voor jezelf. Meer informatie hierover is te vinden op de website.

Kopers profiteren van een digitaal spaarsysteem waarbij een cadeaubon bij elkaar kan worden gespaard. En een jarige klant? Die mag rekenen op een cadeaubon die goed is voor 10% korting op de eerstvolgende aankoop.

Webshop

Modezza gaat ook met de tijd mee. “Sinds 8 jaar hebben we ook een webshop. Daarin staat ons complete aanbod. Daarnaast zijn we heel actief op social media. Dagelijks posten we wel iets op onze Facebook- en Instagrampagina. En elke week sturen we een nieuwsbrief naar zo’n 2.500 geïnteresseerde dames.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen