Inhuren.com neemt Werkze! uitzenden en detacheren over en vestigt zich in Brainport.

Foto: Werkze!

Inhuren.com neemt het in Veldhoven gevestigde Werkze! uitzenden en detacheren over en vestigt zich in Brainport.

“Op 4 januari 2021 heeft Inhuren.com Werkze! officieel overgenomen”, bevestigt Carin van Holstein, voormalig eigenaar van Werkze! “Deze overname maakt het mogelijk dat Werkze! haar groeipotentieel nóg beter gaat benutten”, aldus Van Holstein. Ook Inhuren.com is erg enthousiast over de deal. Met de overname rekenen zij zich een fysiek kantoor en een sterk netwerk in de Brainport regio rijker.

Groei mogelijk maken

Werkze! is een bemiddelingsbureau dat werkgevers en werknemers op een persoonlijke manier verbindt. Om Werkze! de kans te geven verder te groeien, besloot eigenaresse Carin van Holstein haar bedrijf te verkopen. Zij zegt: “Met de overname haalt Werkze! een impuls aan digitale kennis en landelijke ervaring binnen. Ik blijf wel betrokken bij de organisatie. Daarnaast zal ik mij gaan richten op loopbaanbegeleiding en outplacement.”

Overnametraject

Om het overnametraject in goede banen te leiden heeft Werkze! een externe specialist ingeschakeld: HKB uit Veldhoven. “Rob Bierens van HKB heeft veel ervaring met bedrijfsovernames en is daarom gekozen om te begeleiden bij de zoektocht naar kandidaten, de waardering van de organisatie, de onderhandelingen en de contractvorming”, zegt Van Holstein. Zelf blijft ze actief als Flex adviseur en zal haar netwerk inzetten en klanten adviseren.

Meer uitzendkrachten helpen op persoonlijke wijze

Inhuren.com brengt werkgevers en werknemers bij elkaar op hun online platform. Ze opereren landelijk en hebben een half miljoen unieke bezoekers per jaar. Met de huidige vestigingen in Amsterdam en Den Haag mogen de jonge ondernemers een vestiging bijschrijven onder de vlag van Werkze! “Door deze overname slagen we erin om onze gewenste plek in de regio Brainport te bemachtigen”, aldus Wouter Meens en Daniel Sanandaji. Inhuren.com gaat het merk Werkze! verder uitbouwen en zich richten op vacatures met een lange looptijd, waar persoonlijke aandacht en een juiste fit tussen werkgevers en uitzendkrachten belangrijk is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen