Verhoeven Bakkerij schenkt mooi bedrag aan Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant

Foto:

200.000 broodjes van Verhoeven Bakkerij zijn verorberd om in het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant 135 overnachtingen mogelijk te maken.

In de supermarkten van de Van Doormalen Retailgroep, de supermarkten van Van Huijgevoort en in de AH van Bladel verkopen ze Ronald McDonald Vezelrijke Melkbroodjes. De broodjes worden dagelijks vers gebakken door Verhoeven Bakkerij in Veldhoven. Van iedere zak broodjes gaat € 0,25 naar het Ronald McDonald Huis Zuidoost Brabant in Veldhoven. In dit Huis logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Máxima Medisch Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

Cheque

In 2020 zijn er bijna 200.000 broodjes verkocht, wat geresulteerd heeft in een cheque van € 8.120,50. Hiermee kan het Huis 135 overnachtingen verzorgen voor diegenen die het nodig hebben. Het Ronald McDonald Huis bedankt iedereen voor het kopen van de broodjes in 2020 en hoopt dat iedereen dit ook in 2021 blijft doen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen