Restaurant Quisine opent tweede vestiging

Foto: Quisine

Corona of geen corona, de initiatiefnemers van restaurantketen Quisine openen medio dit jaar een tweede vestiging in Oss.

De ambitie om op meerdere plekken in Brabant de gestyleerde Q van Quisine te laten schitteren, krijgt vorm. In de Peperstraat in Oss komt op korte termijn een tweede vestiging. De koks vinden het geweldig om in historierijke panden te werken. In Veldhoven zit Quisine in een voormalig raadhuis, in Oss betrekken ze het oudste pand van de plaats. Er zijn nog sporen te vinden van vóór 1752. Ooit was het een herberg en ook zat er een drukkerij in. Het is een van de weinige panden in de Peperstraat waar nog geen horeca in zit.

Dit voorjaar start een ingrijpende verbouwing van het pand. De in Veldhoven opgedane ervaringen worden daarbij natuurlijk meegenomen. In juli hoopt men de deuren te kunnen openen. En net als bij Quisine in Veldhoven krijgt ook in Oss de gast de regie over zijn of haar avondje uit.

Wij van Veldhoven Nieuws wensen Robin Wijnen en de andere mede-eigenaren veel succes met de tweede vestiging van Quisine!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen