Kuijpers Kunstgebitten gaat voor een stralende lach

09 jun 2021, 12:46 Zakelijk
tom kuijpers
Sinds 3 jaar zit Tom Kuijpers met zijn bedrijf Kuijpers Kunstgebitten aan de Burgemeester van Hoofflaan 100. Als tandprotheticus onderscheidt hij zich door zowel het aanmeten als het vervaardigen van een gebit voor zijn rekening te nemen.
Zijn affiniteit met techniek, het werken met mensen en de wens om een werkstuk geheel in eigen hand te hebben, komen samen in zijn vakgebied. “Als tandprotheticus verzorg ik het aanmeten van een gebit en als tandtechnicus vervaardig het gebit. Wat ik maak, lever ik met trots af.” De Veldhovenaar onderscheidt zich door alles zelf te doen. “Cliënten hebben dan ook altijd met mij te maken. Als ze bellen voor een afspraak, maar ook als ze in de stoel zitten.”
Vroeger kregen mensen vaak een volledig kunstgebit. Vandaag de dag treft de tandprotheticus steeds vaker een partiële prothese aan. Daarbij gaat het om de vervanging van één of meer tanden of kiezen, maar niet alle. Het grootste deel van de mensen schaft een klikgebit op implantaten aan. “Het klikgebit zet je vast op de implantaten. Dat zijn er minimaal 2, soms meer. Dit is een oplossing voor mensen met een loszittend kunstgebit, voornamelijk het ondergebit’, legt Tom uit.

Reparaties

Ook voor een reparatie kunt u terecht bij Kuijpers Kunstgebitten. Met kleine aanpassingen en reparaties zit uw prothese vaak weer als gegoten.

Stralende lach

Wilt u ook weer een stralende lach? Neem dan contact op met Kuijpers Kunstgebitten voor een vrijblijvend advies. Ook de jaarlijks geadviseerde controles worden gratis uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op www.kuijperskunstgebitten.nl .