Mobile Friends viert 5-jarig bestaan met aantrekkelijke acties

Foto: Veldhoven Nieuws

Vijf jaar geleden vestigde Mobile Friends zich in het Citycentrum. De speciaalzaak in mobiele telefonie, tablets en laptops zag de klandizie sindsdien gestaag toenemen.

Vorig jaar verhuisde eigenaar Maarten van Dommelen, voor veel Veldhovenaren nog bekend als bedrijfsleider van de toenmalige Dixons met zijn zaak naar een groter pand aan de Pleintjes 257. “We richten ons op de verkoop (en reparatie) van mobiele telefoons, tablets en laptops met bijbehorende accessoires. Onze hoofdmerken zijn Apple, Samsung en HP. Van provider Lebara (op het KPN netwerk) bieden we abonnementen en prepaid kaarten aan. In de nieuwe winkel bieden we een uitgebreider assortiment aan en kunnen we nog beter met de klant in gesprek gaan, op zoek naar de juiste oplossing voor zijn of haar vraag.”

Onderscheiden

Als lokale ondernemer weet Van Dommelen dat hij zich moet onderscheiden. “We onderscheiden ons met de prijs en de installatieservice. Voor deze 2 aspecten komen de klanten naar hier. Dat gebeurt veelal via mond-tot-mond reclame. Ik geloof in een vaste klantenkring en die heb ik hier in de afgelopen 5 jaar opgebouwd.”

Mobile Friends laat het jubileum niet zomaar voorbijgaan. “Van oktober tot en met december komen we met leuke acties. In oktober starten we bijvoorbeeld met een heel aantrekkelijke Apple-actie. Die acties communiceren we via onze website en socials.”

Door de gestage uitbreiding van de klantenkring is Mobile Friends op zoek naar personeel. Wie een parttime baan zoekt of zich aanbiedt als weekendhulp kan contact opnemen met Van Dommelen. Kijk voor de contactgegevens op www.mobilefriends.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen