Spar Walter in Zeelst is vandaag jarig

Bianca en Ronald Walter met hun dochters Nyncke en Amber
Bianca en Ronald Walter met hun dochters Nyncke en Amber
Foto: Veldhoven Nieuws

Twintig jaar geleden namen Ronald en Bianca Walter de Spar-winkel in Zeelst over. Dat wordt vandaag gevierd met verschillende acties.

In 2001 nam het echtpaar Walter de winkel over van de vorige eigenaar. Sindsdien vonden er een aantal verbouwingen plaats vanwege onder meer vernieuwingen van de winkelformule. De klandizie komt vooral uit Zeelst en de Polders.

Veel klanten komen het echtpaar vandaag feliciteren met deze mijlpaal. Voor elke klant is er koffie met iets lekkers. Kinderen kunnen deelnemen aan een kleurwedstrijd waarvan na 1 november de winnaar bekend wordt gemaakt.

Indira Basropansingh woont in de Kelen, maar is toch vrijwel wekelijks in de Spar in Zeelst te vinden. “Ik haal hier vaak brood en ook voor het versturen van pakketjes kom ik hier”, vertelt ze terwijl Amber Walter een glittertattoo zet op de arm van haar dochter Zimra (5). Voor alle kinderen is er ranja en ook die mogen wat lekkers uitzoeken.

Sinds corona heeft Ronald het aanbod aan speciaalbieren flink uitgebreid. “Mensen konden niet meer naar het café voor een biertje. Daarom heb ik het assortiment vergroot. Bovendien is het ook een hobby van mij.”

Meer aandacht voor de klant

De Spar in Zeelst is een moderne supermarkt. “We onderscheiden ons in service en kwaliteit. Zo bezorgen we boodschappen tegen een kleine vergoeding. Door de grootte van onze winkel kunnen we in verhouding meer aandacht aan de klant schenken.” En die aandacht wordt gegeven door Ronald, Bianca en het team van twee vaste medewerkers en een aantal parttimers.

Zaterdagmiddag zijn vier brouwers aanwezig die een bierfestival houden op de parkeerplaats.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen