Karin M Paling: Praktijk voor gezondheid

Foto: CC0

Advertorial – Karin M Paling vindt gezondheid fascinerend. Haar kennis en ervaring op dat vlak zet zij graag in om bij haar cliënten het functioneren in hun dagelijks leven naar een hoger plan te brengen.

Karin werkt vanuit de orthomoleculaire therapie gebaseerd op PNEI. PNEI staat voor Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie. PNEI is een stroming binnen de gezondheidswetenschappen die relaties onderzoekt en verbanden legt tussen de psyche, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, de hormonen en meer, in relatie tot gezondheid en ziekte.

Ervaar je verlies aan energie, ben je niet zo productief als je zou willen zijn, zijn er klachten op het gebied van spijsvertering of immuunsysteem, valt het herstellen na fysieke inspanning tegen? Een paar voorbeelden die laten zien dat het de moeite waard is eens extra aandacht te geven aan je fysieke en mentale gezondheid.

Karin helpt je door:

  • Inzicht te geven in de patronen van klachten
  • Oorzaken te behandelen en niet de symptomen te bestrijden
  • De biochemie van het lichaam te verbeteren
  • Voeding-, leefstijl- en beweegadvies
  • Voedingssupplementen om gericht lichaamssystemen te ondersteunen
  • Periodieke evaluaties en bijsturing waar nodig.

Geen protocollen met een ‘one size fits all’, maar ruimte voor jouw verhaal. Jij bent uniek en jouw plan van aanpak is daarmee uniek.

Spreekt dit je aan en wil je meer weten? Neem gerust contact op voor extra informatie via 06 34 330 193 of neem een kijkje op de website www.karinpaling.nl

Karin M Paling

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door: Karin M Paling

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen