Verdonk Auto aangesloten als PCA-Merkspecialist

Foto: Veldhoven Nieuws

Verdonk Auto, erkend Renault-reparateur in Veldhoven, is onlangs aangesloten als PCA Merkspecialist (Peugeot en Citroën).

De passie voor Franse auto’s is er al heel wat jaren bij het familiebedrijf. In 1930 reden er maar liefst 9 automobielen rond in Veldhoven. Wijlen Antoon Verdonk voorzag toen al dat Veldhoven een stevige groei zou doormaken. Het garagebedrijf bestaat dan ook al sinds 1930. Sinds 1993 zijn de broers John en Toon Verdonk de vertrouwde gezichten in het bedrijf. Franse auto’s hebben voor hen geen geheimen meer.

Erkenning

De aansluiting bij PCA is een erkenning voor het bedrijf en een helder signaal voor de klanten dat Verdonk Auto Merkspecialist is. Klanten hebben er alleen maar profijt van want er wordt met de aansluiting veel geregeld zoals scholing voor het team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en ondersteuning van de marketing.

Bij Verdonk Auto zijn ze trots dat ze al ruim 90 jaar bestaan. Nu zijn ze Merkspecialist van verschillende Franse merken. Maar ook blijven alle overige merken van harte welkom, de deuren aan de Run 5507 staan uitnodigend open voor elke rijder.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen