Si Marketing & Design gaat als een speer

Foto: Foto ID

Advertorial Een fullservicebureau dat prikkelt met verrassende ideeën, professionele content en stijlvolle ontwerpen.

In 2020 besloten onderneemsters Simone de Graef en Irene van de Mortel hun krachten te bundelen met als voornaamste doel om nog beter te kunnen inspelen op het continu veranderende marketing- en medialandschap.

Inmiddels zijn we twee jaar verder en gaat Si Marketing & Design als een speer. Het marketingbureau ondersteunt bedrijven op het gebied van marketing, communicatie, grafisch ontwerp en advies.
Van concept tot realisatie, actief social media beheer en professionele content. Het team is in korte tijd uitgebreid op kantoor en heeft een flinke flexibele schil.

Eén adres met een vaste contactpersoon

Irene: ‘‘We zijn nog steeds overweldigd door het succes. Naast onze vaste klanten weten steeds meer bedrijven ons te vinden voor vraagstukken, projecten, ontwerpen, maandelijkse ondersteuning, websites en advies. Met onze mix van diensten zorgen we dat de gewenste doelgroep op de juiste manier bereikt wordt via verschillende kanalen. We bieden alles aan op één adres met vaste contactpersonen en dat vinden onze klanten erg prettig.’’

Het team heeft een brede klantenkring in verschillende sectoren. Denk hierbij aan bedrijven gericht op de BtoC en BtoB, MKB en maatschappelijke organisaties. Het team, gevestigd in Veldhoven, is uitgegroeid tot een professionele partner voor al deze bedrijven.

Oprechte betrokkenheid

Simone: ‘’Communicatie in beeld en woord staan centraal in ons vakgebied en daarom is oprechte betrokkenheid voor ons een must. We vinden persoonlijk contact met de klant belangrijk en we denken altijd mee in mogelijkheden, dat is ook onze kracht. Op deze manier komen we erachter waar de klant naar op zoek is. We kruipen in de huid van de opdrachtgever en samen gaan we naar het gewenste doel. Dat doen we met korte lijnen en veel enthousiasme. ‘’

Foto: Links Irene van de Mortel-Vaessen, rechts Simone de Graef.

Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen