Tandartsenpraktijk City Mondzorg past de nieuwste technieken toe

Foto: Veldhoven Nieuws

Advertorial Tandartsenpraktijk City Mondzorg is sinds enkele maanden gevestigd aan de Horst 18 in het Citycentrum. De praktijk is innovatief op het gebied van materialen, behandelmethoden en hulpmiddelen.

De afgelopen vijf jaar had het echtpaar Młodecki een praktijk in een huurpand aan de Botenlaan in Eindhoven. Nu was de tijd rijp voor een eigen pand voor Krzysztof (37) tandarts/implantoloog en Aleksandra Preus-Młodecka (37), tandarts voor orthodontie. De locatie zal voor veel Veldhovenaren bekend in de oren klinken, het is het pand waar voorheen de ABN AMRO kantoor hield. De nieuwe praktijk is volledig verbouwd en ingericht volgens huidige hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen.

Specialisaties

Het echtpaar en het personeel hebben inmiddels hun draai gevonden in de lichte en moderne praktijk waar de nieuwste technieken worden toegepast. Die komen terug in de specialisaties die de praktijk biedt op het gebied van implantaten, beugels en gebitsprothesen. Een kroon wordt bij City Mondzorg in één dag geplaatst. Een noodkroon is daarbij dus niet meer nodig. Zelf is tandarts Młodecki als implantoloog opgenomen in het register van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. ,,Door deze erkenning krijg ik contracten aangeboden door de verzekeraars. Het gevolg daarvan is dat mijn cliënten een lagere eigen bijdrage betalen voor een klikgebit.”

Prima bereikbaarheid

City Mondzorg heeft in het Citycentrum een prima bereikbaarheid. Het parkeren bij de praktijk is de eerste twee uur gratis. Dat biedt de cliënt een mooie kans om een afspraak bij de tandarts te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

De praktijk heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Zij kunnen zich inschrijven via de website van City Mondzorg.

City Mondzorg

City Mondzorg

Horst 18

5501 DN Veldhoven

www.citymondzorg.nl

Tel: 040-251 45 27

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen