Met fitcoach Elles op weg naar lichamelijke, mentale en financiële gezondheid

Foto: Fitcoach Elles

Advertorial Elles Gruijters is het levende bewijs dat de producten van Herbalife Nutrition hun werk doen. Al 5 jaar houdt ze hiermee haar gewicht onder controle. Nu coacht ze zelf fulltime mensen én helpt ze desgewenst naar een extra inkomen.

Vol overtuiging vertelt Elles dat het haar missie is om Nederland zo gezond mogelijk te maken. Iedereen die ze helpt, heeft baat bij het gebruik van de producten van Herbalife Nutrition. “Meer energie, geen middagdip en mentaal beter in je vel zitten. Allemaal dankzij een gezonde levensstijl met de producten van Herbalife.”

Fitcoach Elles

 

Aanbod

Vanuit een kantoor aan huis helpt ze mensen. “Samen gaan we op weg naar een gezonde levensstijl met ondersteuning van de producten van Herbalife Nutrition. Ik bied een all-in-concept aan met advies rondom voeding, beweging, educatie en inspiratie. Samen met ons team organiseren we diverse sport- en beweegmomenten in Veldhoven, organiseren we workshops en ondersteunen we elkaar naar het behalen van resultaten in een online en offline omgeving. Daarnaast organiseren we maandelijks een voeding en leefstijlavond, een masterclass en een meeting om kennis te maken met onze zakelijke mogelijkheid. Afhankelijk van je doel maken we een persoonlijk fitplan en/of een zakelijk plan, waarbij ook de coaching op maat is.”

Extra inkomen

Naast het werken aan een gezonde levensstijl, bestaat ook de mogelijkheid om te werken aan een stuk financiële gezondheid. Elles: “Mensen kunnen ook een (extra) inkomen opbouwen. Zo bestaat de mogelijkheid tot het opbouwen van een korting op de producten, een extra bijverdienste of een parttime of fulltime inkomen. Dit is het gevolg van het delen van het eigen resultaat vanuit enthousiasme. Als dit concept iemand aanspreekt, maken we een plan, passend bij de wens en begeleid ik hem of haar in een een-op-een gesprek naar dat extra inkomen.”

Voeding- en leefstijlavond

Een keer per maand verzorgt Elles een voeding- en leefstijlavond in ’t Patronaat in Zeelst. Informatie over voeding en het delen van ervaringen staan er centraal. De avond is voor iedereen vrij toegankelijk. Aanmelden hiervoor kan via onderstaande contactgegevens.

Fitcoach Elles

Tel. 06-2675 8258

E-mail: [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen