Hello, Goodbye bij Modezza in het Citycentrum

Conny (l) en Tessa
Conny (l) en Tessa
Foto: Modezza

Bij Modezza in het Citycentrum staat een grote verandering te gebeuren. Want na bijna 30 jaar onderneemster te zijn geweest in het Veldhovense, heeft Tessa besloten te stoppen bij Modezza.

Tessa van Lieshout bouwde de winkel met heel veel plezier, liefde en aandacht op van een kleine kledingwinkel tot de modezaak zoals die er nu staat. “Dames uit Veldhoven en verre omtrek heb ik samen met mijn gezellige team iedere dag met veel passie mogen helpen aan geweldige outfits of gewoon voor een gezellig babbeltje. Toch is het na al die jaren tijd voor mij om een andere weg in te slaan, een andere uitdaging te gaan zoeken en om iets meer tijd voor mezelf te gaan vinden. Ik wil dan ook graag iedereen bedanken die gezellig winkelt bij Modezza. Zonder jullie was het niet gelukt en ik zal iedereen dan ook zeker gaan missen.” Maar niet getreurd: Modezza gaat door!

Het boek van Modezza krijgt een nieuw hoofdstuk,  de bekende naam blijft schitteren. 

Waar Tessa stopt, zet een vertrouwd gezicht de reis voort. Vanaf 1 december geeft Conny met al haar energie en passie vervolg aan het verhaal van Modezza. De Veldhovense zit al 23 jaar bij Modezza in het modevak. “In mei vertelde Tessa dat ze de winkel te koop had gezet. Iemand gaf aan of de winkel niet iets voor mij was. Ik heb er met het thuisfront uitgebreid over gesproken en lang over deze beslissing nagedacht. Uiteindelijk heb ik besloten om er 100% voor te gaan.”  Conny zet de zaak op de oude voet voort en Modezza blijft  een vertrouwde plek voor damesmode van maat 42 tot en met 54.

“De personeelsleden Linda, Berthie en Jolanda blijven. In januari krijgen we er een nieuwe collega bij, Helma. Zij maakt ons team compleet. Mijn eerste grote klus wordt de inkoop van de nieuwe wintercollectie.  En ik ga alle ins en outs van de webshop leren.”

Feestelijke start

Op 1 december 2023 is Conny officieel de eigenares van Modezza. En dat wordt feestelijk ingeluid. “Ik start met een leuke actie. Zolang de voorraad strekt, is er voor elke klant bij besteding van minimaal 25 euro een goodie. Ook staat er deze dag een hapje en drankje klaar. Vanaf 2 december zet ik elke week 2 kledingmerken in de spotlight. Elke zaterdag en zondag geef ik een kledingstuk weg aan een van de kopers die de afgelopen week 25 euro of meer hebben besteed in de winkel. Op 1 januari 2024 eindigt de actiemaand met een mooie prijs. Iedereen die in december meer heeft besteed dan 25 euro, maakt kans op een gratis kleuradvies van Adelheid.”

 

Meer informatie: www.modezza.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen