Bijland Autoschade blijft maar groeien!

Foto: Bijland Autoschade

Advertorial Het autoschadeherstelbedrijf van Robin Uland en Patrick Bijnen maakt een ongekende groei door. In 2 jaar tijd is het personeelsbestand gegroeid van 3 naar 7 medewerkers.

Het is al weer zo’n 6 jaar geleden dat Robin en Patrick hun schadeherstelbedrijf aan de Grobbendonkstraat 24 in Eindhoven begonnen. Sinds de start weten steeds meer mensen het bedrijf  te vinden. De hoofdmoot van de werkzaamheden bestaat uit het herstel van schades. Robin: “We zijn ondertussen van alle markten thuis, van kleine schades tot complete voorkop schades, niks is ons nog te gek of teveel.”

Meedenken met de klant

Met 4 man personeel erbij is het de afgelopen periode hard gegaan, realiseert Robin zich. “We werken inmiddels voor DHL en enkele leasemaatschappijen die in totaal duizenden bestelbussen op de weg hebben. En sinds een half jaar fungeren we ook als afsleepdienst voor DHL. Dit betekent dat alle gereden schades 24/7 naar ons worden gebracht voor herstel. Patrick regelt dit vloeiend en vaak hebben we die binnen enkele dagen tot een week al weer gerepareerd en terug op de weg. We denken daarbij mee met de klant, een bus die stilstaat kost namelijk geld.”

“Ook hebben wij elke dag een eigen autoambulance op de weg. Daarvoor hebben we speciaal een chauffeur aangenomen. Hij haalt binnen een straal van 100 kilometer allerlei auto’s en bussen met schade op.”

Investeren

Om snel en efficiënt te kunnen werken, beschikt het personeel inmiddels over 3 bruggen. Binnenkort komt er nog een 4e bij. “We groeien hard en investeren alles in de zaak. Zo werken wij met de nieuwste technieken en hebben veel nieuw elektrisch gereedschap aangeschaft in de afgelopen jaren. Meestal beginnen wij om 7.00 uur. Zo  zorgen we ervoor dat het personeel meteen aan de slag kan als ze arriveren”, besluit Robin.

Waarom kiezen voor Bijland Autoschade?

Persoonlijk contact en een complete service staan bij Bijland Autoschade hoog in het vaandel. Ze gaan er altijd voor de hoogste kwaliteit. U bent van harte welkom om een kopje koffie te nuttigen en alvast uw wensen te bespreken in brabanste gezelligheid. Er wordt altijd met u overlegd. Zo komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen