Jezelf omarmen

Foto: Tumbleweed & Fireflies Photography

Advertorial Megan Hoogendoorn gelooft niet in het ‘fixen’ van mensen. Zij hoopt dat mensen zichzelf volledig kunnen accepteren, met alle facetten van hun wezen. Juist daar ligt heling.

Megan: “Vaak hebben we een specifiek doel voor ogen, of zijn we ontevreden over bepaalde aspecten van onszelf. Met deze focus op het ‘probleem’ gaan we aan de slag. Althans, dat denken we. Meestal willen we ergens vanaf, en het liefst zo snel mogelijk. Begrijpelijk, want ongemak is nu eenmaal niet prettig. Maar juist in dat ongemak schuilt groei.”

“In mijn praktijk ontmoet ik regelmatig cliënten die van de ene klacht naar de andere gaan. Het lichaam is intelligent en voortdurend in beweging. Wat aandacht verdient, komt naar voren. Het kan zelfs zo zijn dat wanneer het ene ‘probleem’ is opgelost, het lichaam gereed is om iets anders los te laten. Hoe prachtig is dit? Jouw lichaam werkt voor jou en zoekt voortdurend naar de juiste balans.”

Jezelf omarmen

“Wanneer we dit proces omarmen, leren we onszelf stap voor stap meer te accepteren. Het lichaam is een bron van wijsheid, en in die wijsheid vinden we niet alleen genezing maar ook een diepere verbinding met onszelf. Acceptatie blijkt het pad naar ware heling te zijn.”

www.yourbodystressrelease.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen