Jamin maakt het Citycentrum een stuk kleurrijker

Jamin krijgt onder meer een chocoladewand
Jamin krijgt onder meer een chocoladewand
Foto: Jamin

De Jaminwinkel ondergaat momenteel een grootse metamorfose. Zaterdag 27 januari heropent het ‘Candy Paradise’ aan het Meiveld 165 met een enorme knaller!

De oude winkel is van binnen helemaal afgebroken en wordt momenteel compleet opnieuw opgebouwd. Niets van de oude inventaris blijft gespaard, en ook het buitenaanzicht wordt aangepast. Metershoge snoepsilo’s vanuit het plafond, internationaal snoep van over de hele wereld, Valentijn-cadeaus en paaseitje (maar liefst 50 verschillende smaken) gaan de winkel vullen. Dit wordt een waar ‘Candy Paradise’ voor deze regio.

Spektakel

Om straks open te kunnen gaan, is het team van Jamin Veldhoven dag en nacht aan het werk. Eigenaar Patrick Straver is nu al razend enthousiast. “Er moet nog ontzettend veel gebeuren, maar zaterdag  27 januari om 10.00 uur gaan we 100% open. Dit wordt echt een spektakel, een snoepwinkel zoals je nog niet eerder hebt gezien. Voorzien van alle noviteiten en helemaal insta-proof.  Jamin is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat ga je allemaal terugzien in deze nieuwe winkel. Ik ben inmiddels ruim 8 jaar eigenaar van deze Jamin en ik beloof dat iedereen echt een WOW-effect gaat beleven.”

Feestelijke opening!

Op zaterdag 27 Januari om 10 uur opent de nieuwe winkel haar deuren. Op spectaculaire wijze; de eerste 100 betalende klanten (bij besteding van > 5 €), ontvangen een exclusieve “mystery bag” t.w.v. €25,-

Dat wil je dus niet missen…! Op koopzondag 28 Januari herhaalt Jamin deze actie met de mysterie bag!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen