Met tegenzin naar je werk?

Foto: Hieronyma Giezenaar

Advertorial Veel mensen gaan vaak met tegenzin naar hun werk. Ook zijn er nogal wat mensen die een betere balans willen tussen werk en privé. En wat denk je van de groep mensen die een extra inkomen wil of zoekt?

Door de stijgende kosten van boodschappen en energie klinkt dat laatste niemand vreemd in de oren! Daarnaast is de werkdruk in banen de laatste jaren sterk toegenomen. Werknemers ervaren minder waardering. Herinner jij je nog de laatste keer dat je baas je een compliment gaf? Ook zit er altijd een plafond aan je eigen groei en inkomen.

Ik werk op een andere manier.

In mijn werk kennen we geen hiërarchie. Mensen staan centraal. Je bent de baas over je eigen agenda en werktijden. Je wordt betaald naar gelang je eigen inzet. Dit is hoe wij werken en bovenstaande punten zijn mogelijk omdat onze manier van werken geen baan is. Het is ook geen traditioneel ondernemerschap. Onze werkwijze zit er tussenin.

Wij leren mensen al 25 jaar hoe ze – met behulp van een zeer integer netwerk marketing bedrijf – het roer kunnen omgooien en parttime naast hun baan een inkomstenbron (bovengemiddeld, gemiddeld of bijverdienste) kunnen opbouwen.

We helpen mensen om hun leven leuker te maken qua werk/activiteit, geld en vrije tijd.

De groep mensen die nu in een baan zit waar ze graag uit willen, meer plezier in hun leven zoeken en meer voldoening, inkomen en tijd willen, is groot. De belangstelling voor deze andere manier van werken, is dan ook enorm.

Wil jij meer weten over deze andere manier van werken? Neem dan contact op met Hieronyma Giezenaar via https://www.eigenbaaseigentijd.nl/contact/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen