Combinatie Jeugdzorg zoekt personeel

Foto: Combinatie Jeugdzorg

‘Elk kind een thuis en toekomst’, dat is waarvoor je je bij Combinatie Jeugdzorg inzet. Deze mensgerichte en warme organisatie wil graag een aantal  vacatures invullen.

Elk kind een thuis en toekomst, dat is waar wij als Combinatie Jeugdzorg voor staan. Als specialist in het bieden van jeugd- en opvoedhulp helpen we kinderen, jongeren en hun gezinnen bij ingewikkelde vragen over opvoeden en opgroeien. Onze behandeling richt zich op het hele gezin én de naaste omgeving van het gezin.

Combinatie Jeugdzorg is een mensgerichte en warme organisatie waar medewerkers betekenisvol werk doen. Een plek waar veel ruimte is voor eigen initiatief en de saamhorigheid onder collega’s groot is. Wil jij van betekenis zijn voor gezinnen waar complexe opvoed- en opgroeiproblemen spelen en zo bijdragen aan een hernieuwd vertrouwen in de toekomst voor hen?

Bekijk dan ons vacature-aanbod: https://vacatures.combinatiejeugdzorg.nl/vacatures. Heb je vragen of wil je meer weten mail dan naar [email protected] en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen