Sanidrõme Van de Ven voor de betere badkamer

Foto: Sanidrõme Van de Ven

Advertorial 51 jaar geleden legde Frans van de Ven in Knegsel de basis van wat nu Sanidrõme van de Ven is. Sinds 2014 staat met dochter Ellen en haar man Erik de tweede generatie aan het roer van het bedrijf aan Het Groen 2.

Familiebedrijf

Net als bij haar ouders Frans en Ria stroomt ook bij dochter Ellen Adriaanse-van de Ven de liefde voor sanitair door het bloed. Ze geniet van de afwisseling die het ondernemerschap haar biedt, waaronder het contact met de mensen. Vanuit haar boekhoudkundige achtergrond neemt ze ook de boekhouding van het familiebedrijf voor haar rekening. Echtgenoot Erik heeft een technische achtergrond. Hij houdt zich bezig met het installatiewerk. Moeder Ria werkt nog 2 dagen per week mee en vader Frans staat ook nog steeds klaar als dat nodig mocht zijn.

Sanidrõme

Ellen en Erik zijn nog steeds enthousiast over de aansluiting bij Sanidrõme. “Sinds enkele jaren ben ik bestuurslid van deze landelijke badkamerformule. Je bedrijf krijgt er echt een boost van. Je wordt als bedrijf professioneler en je identiteit wordt krachtiger. Sanidrõme wordt gezien als een betrouwbare en eerlijke partner. We zijn supertevreden met de samenwerking”, vertelt Ellen.

Trends

Sanidrõme van de Ven heeft een brede klantenkring met klandizie uit onder meer Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Geldrop, Best, Waalre, Valkenswaard, Reusel en alles wat daar tussenin ligt. Voor wat betreft trends signaleren ze bij de badkamerspecialist dat tegenwoordig alles kan. Ellen: “Er zijn tegenwoordig allerlei kleuren mogelijk in tegels en kranen. Sanitair is er uiteraard nog steeds in glans- en mat-wit. Maar we zien ook steeds meer lichtgroen en grijs sanitair.”

Bewuste keuze

Voor het maken van een bewuste keuze nemen ze bij Sanidrõme de tijd die de klant nodig heeft. “Vaak denken mensen als ze hier binnenkomen dat ze al weten wat ze willen. Wij stellen ze veel vragen en geven ze een gedegen advies. We zien het als onze taak om de klant de voor- en nadelen van hun keuze te vertellen zodat ze een bewuste keuze maken. De klant krijgt bij ons de tijd die daarvoor nodig is. Doorgaans zitten we hier 3 tot 4 keer aan de tafel voordat de knoop wordt doorgehakt.” Er is Ellen en Erik dan ook veel aan gelegen om tevreden klanten te houden. “We gaan er voor door het vuur. We doen het samen. Iedereen is hier even belangrijk, al blijven Erik en ik eindverantwoordelijk.”

Over Sanidrõme

Sanidrõme is sinds 1993 een landelijke soft-franchiseformule en coöperatieve vereniging van en voor installateurs met een badkamershowroom. De vereniging telt inmiddels 25 aangesloten bedrijven die werken onder de slogan ‘de betere badkamer’. Op basis van 30 jaar ervaring en vakmanschap ontzorgen zij hun klanten van A tot Z.

Kijk voor meer informatie op https://sanidrome.nl/van-de-ven-knegsel

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen